35 jaar en nog steeds maagd…..

Een serieus onderwerp. Ze is 35 jaar en heeft “het” nog nooit gedaan. Nu heeft ze een leuke man leren kennen en is ze bang…

Maar deze vrouw is geen uitzondering. Er zijn genoeg vrouwen die op het moment dat het er op aankwam, niet durfden door te zetten, en natuurlijk gaan ze dan steeds meer twijfelen naarmate ze ouder worden… Bij The Men’s Company weten we daar alles van, want regelmatig melden zich bij ons vrouwen in de 30 of zelfs 40 bij wie het er nog nooit van gekomen is. Vaak afkomstig uit een calvinistisch gezin waar sex taboe was, zoals bij deze vrouw uit het artikel. Maar ook omdat de vrouw gewoon heel onzeker is over zichzelf, en het oordeel vreest van haar bedpartner.

Triest en jammer, want wij hebben geconstateerd dat de vrouwen die bij The Men’s Company een man hebben gehuurd om hen in te wijden, daar heel tevreden over waren. Ze voelden zich bevrijd van een emotionele last en schrokken niet meer terug voor een intiem kontakt!

Misschien wel het belangrijkste is wel dat de vrouw zich geen zorgen hoeft te maken over wat haar sexpartner over haar denkt. Ze kan ontspannen en zich overgeven aan een betrouwbare man van wie ze weet dat ze geen afwijzing of emotionele consequenties hoeft te vrezen. Dat neemt al veel onzekerheid weg.

Vanzelfsprekend adviseren we een vrouw heel concreet en zorgvuldig met betrekking tot de man die voor haar het meest geschikt is. Daarvoor is het nodig dat de vrouw het nodige over zichzelf vertelt zodat we een goed beeld van haar krijgen. Niet iedere man is bij uitstek geschikt voor DE eerste ervaring, hij dient vooral empatisch en zorgzaam te zijn, geduldig en sympathiek. Zodat de vrouw er altijd met een plezierig gevoel aan terug zal denken.

Kijk, dat geeft ons als The Men’s Company heel veel bevrediging.